Home Over ons Vacature Contact
> Ilex crenata
> Taxus
> Buxus
> Prunus
Molenstraat 50
5446 PL Wanroij (Niederlande)
Tel. +31 485 372080
> Home > Over ons

Geert Baltussen Boomkwekerij

Wat in 1998, als een uit de hand gelopen hobby begon, is door de jaren heen uitgegroeid tot een moderne en professionele kwekerij. De kwekerij bestaat uit 30 hectare vollegrond, één hectare containerveld en één hectare kas. Het grootste gedeelte van het assortiment wordt in eigen beheer opgekweekt in de vollegrond. Door goede voedzame zandgrond en ver doorgevoerde mechanisatie kunnen we uniforme partijen leveren van top kwaliteit. Partijen die niet direct van eigen kwekerij voorradig zijn worden ingekocht bij een select aantal vaste leveranciers.

Het assortiment bestaat uit Taxus, Ilex crenata, Buxus en Prunus. Binnen dit smalle assortiment zijn bijna alle maten bollen, kegels en struiken te leveren vanaf 25 tot 120 cm en soms nog groter. Maar ook kubussen, bol op stam, pon-pon en spiralen zijn te leveren.

Door in te zetten op een duurzame teeltmethode wordt de beste kwaliteit plant verkregen. Er wordt veel geïnvesteerd in een gezonde en vitale bodem. Deze manier van kweken resulteert in een gezonde en vitale plant die minder gevoelig is voor ziekten en plagen. Door daarnaast alle planten minimaal twee keer per jaar te snoeien ontstaat er een strakke en dichte bol of kegel of een mooi vertakte, volle struik.

Geert Baltussen Boomkwekerij is een grote speler in de belevering van de Cash & Carry markten die verspreid liggen door heel Duitsland. Deze manier van werken laat zien dat de kracht ligt in het klaarmaken van klant specifieke, en vaak kleine, bestellingen. Geen grote aantallen, maar karren samengesteld naar wens van de klant. Op verzoek voorzien van foto labels en prijsetiketten zodat de kar in zijn geheel kant en klaar gepresenteerd kan worden. Maar ook grote uniforme partijen worden met de beste zorg samengesteld en snel geleverd.

Op de containervelden en in de kas staat bijna het volledige assortiment op voorraad waardoor er snel en adequaat geleverd kan worden. Met een vast en hecht team van 10 personen wordt er dagelijks met toewijding gewerkt om de topkwaliteit, waar we om bekend staan, te waarborgen en u als klant tevreden te stellen.

U bent van harte welkom op onze kwekerij om te zien wat we voor u kunnen beteken. Heeft u nog vragen, neem gerust contact op. We denken graag met u mee.


Klik hier voor een fotoreportage van ons bedrijf.

Log in
Anmeldename speichern
Pflanzensuche
SpezialitätenVACATURE BESCHIKBAAR